Opiniones (8)

Todas las opiniones vienen de usuarios registrados que han adquirido nuestro servicio o producto.

Las opiniones quedan registradas, pasan por un proceso de verificación y se publican de acuerdo con nuestra política de Términos & Condiciones.

20.08.2022
etylerlior 10.12.2020
07.12.2020
Muy recomendable
Lucia 13.05.2020
Fa unes setmanes a l'aparador d'una llibreria vaig veure que la segona part de "Reina Roja" ja havia sortit. De seguida vaig mirar si també estava en audio-llibre i voilà. Poc després ja estava de nou escoltant la veu clara i modulada de Nikki García. Quines aventures viuran l'Antonia Scott i en Jon Gutierrez aquest cop? No us puc donar molts detalls perquè us faria spoiler. L'únic que us puc dir és que si sou fans dels mafiosos russos, us encantarà la segona part. Sobretot perquè escoltant el llibre gaudim dels accents de cada personatge, del tempo amb el qual parlen, de les emocions i l'angoixa que transmeten. És quasi com veure una obra de teatre. Una de les coses que m'atrauen i m'incomoden més de llegir a Gómez-Jurado son les seves explícites descripcions, com dibuixes a la ment aquell os trencat, com sents la manca d'insulina al cos quan t'ho descriu, com experimentes la por o el fàstic, sempre amb una locució frenètica i exhaustiva. Haig de dir que la primera part em va enganxar més, que em semblava més profund, que els dolents eren "més dolents", i que en aquesta segona part ens ha volgut donar una història "per passar l'estona". Els fans de El detectiu Conan m'entendran. Sabeu quan hi havia un capítol dels homes de negre que et mories per veure, però després es passaven dos mesos fent capítols per, precisament, "passar l'estona"? Doncs aquesta és la sensació que he tingut amb "Loba negra". Només espero que la tercera part desveli tots els secrets.
Elsa Cano 10.03.2020
Muy interesante y muy bien narrado
Maribel 03.12.2019
La trama es genial te engancha desde el primer minuto. La narración es extraordinaria , muy dinámica , evita que la narración sea tediosa , los felicito tanto al autor como a las voces y la producción
Edith Carrillo Ponce de León 22.11.2019
Muy bueno!!!
Luolina Bal 22.11.2019

El producto "Loba negra" no está actualmente a la venta y no se puede agregar a la cesta.

Copyright © 2008-2024 Audioteka Group Sp. z o.o.